vissza
2015
2014
2013
2012

Sötétben settenkedők - A sárkány árnyékában

Helyszín: Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér (Cím: 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.)
Belépő: Győrkőc karszalaggal ingyenes
Korosztály: 6-12 éves gyerekek

A Csikóca Művészeti Műhely júliusi kézműves foglalkozása, melynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a SÖTÉTBEN SETTENKEDŐK című kiállítás alkotásaival, majd lehetőség nyílik e minták alapján különféle sárkányok és hozzájuk köthető dolgok készítésére.

„György és a sárkány” – sárkányos bábszínház és ujjbábok készítése
Hogyan mentette meg György a királylány életét a félelmetes tűzokádó sárkánytól és nyerte el kezét a királytól? Készítsd el a bábokat és a színházat, hogy eljátszhassátok otthon is!
„Házi sárkány” – saját sárkány háziállatként, kalitkába zárva
Mindig vágytál egy igazi házi kedvencre, de különlegesebbet szeretnél, mint egy kutya, cica vagy kanári? Itt a remek alkalom! Készítsd el saját házi sárkányod, s még az etetésére sem lesz gondod!

„Vigyázz! Tűzokádó!” – sárkányos pop-up könyv készítése
Szemtől szemben egy igazi háromfejű, tűzokádó sárkánnyal! Nem kell megijedni, csak egy térbe nyíló könyv lapjairól pöfögteti Rád a füstöt, s ha jól megnézed, némelyik feje egész barátságos is tud lenni.

„Sárkánypajtások”– zsebállatok készítése
Néha a sárkányok is találkoznak a barátaikkal és megisznak egy jó limonádét, vagy elmennek labdázni. Ezeket a barátokat most te is elkészítheted és a zsebedben haza is viheted: Szürcsölő Süni és Patti Csibi csak Rád vár!

Helyszín: 
Kezdés: 
2016. július 02, szombat -
10:00 - 18:00
2016. július 03, vasárnap -
10:00 - 18:00